Termeni si conditii (GDPR si Cookie)

Ai ales să Accepți folosirea de modulelor cookie pentru acest website, dacă te-ai răzgândit, poți da clic pe butonul Dezactivează.

Site-ul consultanta-evaluare.ro utilizează cookie-uri proprii precum și cookie-uri plasate de terți.
Acestea ne oferă un feedback valoros asupra modului în care site-ul este utilizat de către vizitatori, ne permit includerea de conținut de pe alte site-uri și ne permit să monitorizăm și să îmbunătățim eficiența website-ului precum și a campaniilor de publicitate online.
Utilizarea modulelor cookie pe acest site nu este strict necesară, însă o parte din funcții sau din conținut nu vor fi disponibile dacă nu permiteți utilizarea cookie-urilor.

Ce sunt modulele cookie?
Un modul cookie reprezintă un fișier text de mici dimensiuni trimis de un server unui navigator web (browser) și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server.
Un cookie este format din 2 părți: nume și conținut (valoare). Durata de existență a unui cookie este determinată. Din punct de vedere tehnic, doar serverul web care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator revizitează website-ul respectiv.
Cookie-urile nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, în cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.
Pe consultanta-evaluare.ro folosim module cookie cu scopul de a monitoriza și îmbunătăți eficiența website-ului precum și a campaniilor de publicitate online.

Pe site-ul consultanta-evaluare.ro foloseste 2 categorii de module cookie, respectiv Cookie-uri de Sesiune și Persistente, atât propii cât și plasate la terți.

Ce sunt Cookie-urile de Sesiune?
Sunt acele fisiere text stocate temporar până când utilizatorul părăsește website-ul sau închide fereastra browserului sau până când sunt șterse de către serverul web. Folosim această categorie de module cookie pentru a salva și afișa utilizatorului datele completate de el în cadrul formularelor din site, în cazul în care au survenit erori la transmiterea acestora. În momentul în care formularul s-a transmis cu succes, aceste module cookie de sesiune sunt șterse automat.

Ce sunt Cookie-urile Persistente?
Sunt stocate pe harddisk-ul utilizatorului pentru o durată de existență prestabilită. Acestea includ și modulele cookie plasate de un alt website decât www.consultanta-evaluare.ro, cunoscute sub numele de ‘third party cookies’ (cookie-uri plasate de terți).

Folosim cookie-uri persistente proprii pentru a salva preferințele de navigare ale vizitatorului pe acest website. Acestea au o durata de existență de 30 de zile.
Cookie-uri plasate de terți
Aceste cookie-uri pot proveni de la următorii terți: Google, Youtube și Facebook.

Prin acceptul dumneavoastră, cookie-urile vor fi utilizate pentru următoarele scopuri:
Analiza vizitatorilor. De fiecare dată când un utilizator accesează acest site, aplicația de Analytics generează un cookie. Acest cookie ne spune dacă ați mai vizitat acest site până acum și permite monitorizarea utilizatorilor unici care ne vizitează și cât de des o fac. Ca și aplicație de Analytics folosim soluția Google Analytics cu extensia „anonymizeIp()“, ce anonimizează toate adresele IP ale vizitatorilor. Mai multe detalii aici: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=ro.

Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.

Puteți refuza utilizarea de module cookie de către Google Analytics prin descărcarea și insalarea modulului Google Analytics Opt-out Browser Add-on.
Mai multe detalii despre Google Analytics aici: https://www.google.com/analytics/

Desfășurarea și analiza campaniilor de publicitate online. SC CONADI VALUATION SRL desfășoară campanii de publicitate online prin intermediul platformelor oferite de Google, Linkedin și Facebook. Aceste platforme stochează cookie-uri ce permit măsurarea eficienței campaniilor noastre de publicitate online și pentru a afișa pe alte site-uri reclame adaptate la presupusele interese ale vizitatorilor.
Includerea de conținut multimedia. Unele pagini ale site-ului au incluse clipuri video de pe platforma Youtube. În cazul în care cookie-urile sunt blocate pe acest site, respectivul conținut nu va fi afișat.

Cookie-uri plasate de serviciile Google folosite:
Google Conversion Tracking este un serviciu de analiză al Google destinat măsurării eficienței campaniilor noastre de publicitate online efectuate prin Google AdWords. în acest context, Google setează un modul cookie pe computerul/echipamentul mobil al vizitatorului atunci când acesta accesează un anunț Google și ajunge în website-ul nostru. Aceste module cookie nu sunt coroborate cu identificarea personală. Cu ajutorul Google Conversion Tracking, putem identifica faptul că cineva a făcut clic pe anunțul nostru publicitar și a fost astfel redirecționat către pagina noastră. Datele colectate cu Google Conversion Tracking servesc exclusiv la întocmirea de statistici privind eficiența și îmbunătățirea campaniilor noastre de publicitate online prin Google AdWords. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.
Google Remarketing. Prin aceste tehnologii, utilizatorii care au vizitat deja paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe celelalte pagini ale rețelei de parteneri ai Google.

Dacă nu doriți să primiți publicitate pe bază de interese, acest lucru se poate dezactiva accesând această pagină: https://adssettings.google.com

Informații suplimentare și informații privind dezactivarea serviciilor publicitare Google, disponibile aici: https://www.google.com/policies/technologies/ads/

Cookie-uri plasate de serviciile Facebook folosite:
Prin intermediul Facebook Conversion Pixels putem identifica faptul că un utilizator a accesat website-ul nostru prin intermediul unui anunț publicitar din Facebook. Datele colectate cu Facebook Conversion Pixel servesc exclusiv la eficiența și îmbunătățirea campaniilor noastre de publicitate online pe Facebook. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație pe baza căreia utilizatorul ar putea fi identificat.
Prin tehnologia Facebook Remarketing utilizatorii care au vizitat paginile noastre web pot fi abordați din nou prin publicitate orientată pe Facebook. Nu colectăm și nu procesăm nicio informație despre utilizatorii Facebook cărora li se adresează publicitatea orientată și nu avem posibilitatea de a identifica utilizatori individuali.

Mai multe informații privind scopurile și volumul de colectare și prelucrare a datelor cu caracter personal de către Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy
Politica Facebook de utilizare a modulelor cookie este disponibila aici: https://www.facebook.com/policies/cookies/
Dezactivarea modulelor cookie pe acest website ar putea duce la limitări ale funcțiilor și a conținutului disponibil.

Mai multe informații despre modulele cookie:
aboutcookies.org
youronlinechoices.com/ro/

Ai ales să Accepți folosirea de modulelor cookie pentru acest website, dacă te-ai răzgândit, poți da clic pe butonul Dezactivează.

Politica cu privire la Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

Confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal este importanta, iar prin acest document vă informam asupra modului prin care noi prelucram datele dumneavoastră, precum și asupra drepturilor pe care le aveți în baza Regulamentului European privind Datele cu Caracter Personal, EU 679/2016, GDPR.

Despre Noi
CONADI VALUATION SRL este o societate cu răspundere limitată înregistrată conform prevederilor legale din România cu sediul în București, Calea 13 Septembrie, nr. 90, et.6, cam. 6.01, Sector 5 – CUI 34817085, J40/9177/2015.

Adresa noastră de web este: https://consultanta-evaluare.ro.

Ce date cu caracter personal prelucrăm și motivul prelucrări
Care sunt datele prelucram?
În vederea procesării comenzii dumneavoastra, a comunicării de materiale in scop de marketing, sunteti de acord sa ne incredintati un minim necesar de date cu caracter personal precum: adresa de e-mail, nume si prenume, numar de telefon.

Vă rugăm să NU ne furnizati alte date cu caracter personal decat cele strict necesare scopului precizat in aceasta politica.

Care este scopul si temeiul juridic al prelucrarii?
Datele cu caracter personal furnizate cu consimtamantul dvs. vor fi colectate și prelucrate de noi pentru unul din urmatoarele scopuri:
– de a da curs solicitărilor  dvs.
– a vă transmite materiale în scop de marketing (ex. informări cu privire la modificări legislative, oferte, alte informări în legatură cu furnizarea produselor noastre, etc.).
– pentru îmbunătățirea bunurilor și serviciilor noastre;
– pentru a luarea unor decizii de afaceri;
– pentru a fi respecte diferite dispozitii legale;
– pentru respectarea și apararea drepturilor noastre legale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza în temeiul consimțământului dvs. exprimat prin formularea comenzii, solicitării sau expres în sensul transmiterii de materiale publicitare (art.6 alin. (1) lit. (a) din Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Cine are acces la datele dvs.?
Datele cu caracter personal transmise de dvs. sunt prelucrate de societatea noastră. În afara autorităților responsabile, anumiți consultanți externi, (ex. avocati, contabili, agenți imobiliari) pot avea acces la datele dumneavoastră. Datele cu caracter personal nu vor fi comunicate unor terțe persoane și nici nu vor fi procesate
în afara spațiului UE.

Cât timp sunt stocate datele dvs.?
Datele cu caracter personal furnizate de dvs. vor fi prelucrate pe perioada raporturilor noastre contractuale/abonării la newsletter, iar în cazul în care dispozițiile legale ne obligă la păstrarea datelor pe un anumit interval de timp, pe durata acestui interval (ex. actele contabile se pătrează potrivit legii contabilității pentru o perioadă de 10 ani).
Dacă datele cu caracter personal nu ne mai sunt necesare pentru a ne respecta obligațiile contractuale sau dispozițiile legale, acceste date vor fi șterse în mod periodic.

Care sunt drepturile dvs.?

În calitate de persoană vizată, în anumite condiții, aveți următoarele drepturi:

– dreptul de acces la date – în conforitate cu art.15 GDPR, aveți dreptul de a obține din partea noastra o confirmare a prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc, precum si dreptul de acces la datele respective; totodată, puteți obține o copie a datelor cu caracter personal furnizate și care fac obiectul prelucrării.

Pentru orice alte copii solicitate de dvs., avem dreptul de a percepe o taxa rezonabilă, bazată pe costurile administrative. În cazul în care introduceți cererea în format electronic și cu exceptia cazului în care solicitati un alt format, informațiile vă vor fi furnizate intr-un format electronic utilizat în mod curent.

– dreptul la rectificare – aveți dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau incorecte, precum și dreptul de a obține completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete;
– dreptul la stergerea datelor – aveți dreptul de a obține stergerea datelor cu caracter personal care vă privesc, fără întârzieri nejustificate, iar noi avem obligația de
a sterge datele respective, atunci cand:

(i) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

(ii) vă retrageți consimțământul pe baza căruia are loc prelucrarea și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

(iii) vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea;

(iv) datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

(v) datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale ce e revine in temeiul dreptului Uniunii sau al legislatiei romane;
– dreptul la restrictionarea prelucrarii – în baza art 18 GDPR aveti dreptul de a obtine din partea restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra
– dreptul la portabilitatea datelor – aveti dreptul de a primi datele dvs. cu caracter personal, astfel cum acestea au fost furnizate catre noi, intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si de a transmite aceste date altui operator, in anumite conditii;
– dreptul la opozitie – aveti dreptul de a va opune, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, in orice moment, prelucrarii datelor dvs. cu caracter
personal, inclusiv crearii de profiluri pe baza respectivelor dispozitii;
– dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri;
– dreptul de a depune o plangere în baza art. 77 GDPR in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
– dreptul de a va retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea
prelucrarii datelor cu caracter personal efectuate de noi pe baza consimtamantului
inainte de retragerea acestuia.

Pentru orice intrebari sau cereri referitoare la datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis, inclusiv in vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra, ne puteti contacta la adresa: office@conadi.ro

Alte informații:
Aceasta politica de confidentialitate a fost actualizata in 2018. Ne rezervam dreptul de a o modifica periodic.